Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce mesaj a transmis USR Bistrița-Năsăud de Ziua Europei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Este al doilea an când sărbătorim Ziua Europei la distanță unii de alții, dar cu speranța că împreună vom depăși și această criză. Pentru că solidaritatea este una dintre valorile de bază ale Uniunii Europene, alături de respectul pentru demnitatea umană, libertate, democrație, egalitate, stat de drept și respectarea drepturilor omului, precizează USR PLUS Bistrița-Năsăud într-un comunicat de presă transmis de Ziua Europei.

USR  amintește despre vaccinarea, posibilă la un asemenea nivel doar pentru că România este parte din blocul comunitar: ”După luni grele de luptă cu pandemia, avem nevoie mai mult decât oricând și de încredere. Încredere în instituțiile statului, în România și în Europa. Încredere că, prin vaccinare și eforturi comune, vom putea reveni la normalitate cât mai curând.

Doar împreună suntem mai puternici. În interiorul granițelor țării și ale Europei. Europa viitorului trebuie să fie a cetățenilor, iar viitorul Europei este responsabilitatea noastră, a tuturor. Uniunea Europeană este o demonstrație a maturizării Europei, o promisiune a păcii și a dezvoltării. O promisiune pe care trebuie să o ținem pentru generațiile următoare!” transmite USR Bistrița-Năsăud.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu