Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avertizare Ro-Alert luni noaptea pentru urs în comuna Mărișelu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alarmele telefoanelor au sunat prelung luni seara pentru locuitorii satului Jeica, comuna Marișelu. Oamenii au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert în legătură cu prezenta unui urs pe raza satului, intr-o gradina. Ursul ar fi ajuns la un stupi de albine aflat într-o grădină, potrivit informațiilor ISU.

Deocamdată mesajele au avut recomandări privind autoprotecția personală, Informează ISU Bistrița-Năsăud.

Alertele care semnalează prezența unor urși au fost relativ frecvente în această primăvară. Astfel în 21 aprilie prezența unor urși a fost semnalată chiar în Bistrița, în cartierul Jelna și în Unirea., în 25 aprilie alerta pentru urs a fost dată în Monor, iar la 1 mai au fost avertizați tot de prezența unui urs locuitorii din Lechința

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Gica Contra în

    Dau-ar Dumnezeu sa aud si sa vad ca ursul a halit macar un parlamentar si un iubitor de animale salbatice , ca Poate asa vor intelege ca viatza, sanatatea oamenilor si proprietatile si animalele acestora sunt mai presus de aceasta PROSTIE NATIONALA ! Maaaa…. POLITRUCILOR… SE AUDE STRIGATUL POP.PU.LIMII … CARE V-AU INSTALAT LA BUTOANE , CA PE VOI VA DOARE FIX INVERS DUPA CUM SE VEDE … ????!!!

  2. ecologistul de la verzi în

    Am devenit un popor isteric cu o administratie handicapata care umbla cu sirenele si la miez de noapte. Daca o tinem tot asa vom primi cat de repede alarmi si cand va sosi un iepure sau arici prin fata noastra. Vai Doamne ce s-o prostit lumea la cap !

Lasă un comentariu