Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Percheziții la samsari din Constanța și Prahova care i-au înșelat pe mai mulți proprietari de animale din Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au desfășurat astăzi  13 percheziții, la persoane fizice și juridice din județele Constanța și Prahova.

Cercetările se desfășoară cu privire la înșelăciuni comise privind comerțul cu animale vii, prin folosirea de mijloace mincinoase de plată. Persoanele în cauză nu ar fi achitat animalele, creând astfel un prejudiciu mai multor persoane din județul Bistrița-Năsăud.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Poliția din Bistrița a mai organizat o acțiune similară în urmă cu o lună tot în județul Constanța, după ce doi frați din Hârșova l-au lăsat pe un proprietar de turmă din Căianu Mic și fără oi și fără banii datorați.  În acel caz o parte din bani au fost recuperați iar samsarii au fost aduși la Bistrița și chiar reținuți pentru 24 de ore. Citiți mai multe aici:  Citiți mai multe aici:

Constănțeanul care l-a lăsat pe un locuitor din Caianu Mic fără turmă a acționat în tandem cu fratele. Cât au reușit să recupereze din pagubă polițiștii

 

Share.

Lasă un comentariu