Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Elevii și profesorii din Bistrița ar putea reveni la școală de luni, 17 mai

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Prefectul Stelian Dolha a anunțat că astăzi că CJSU ia în calcul redeschiderea școlilor din Bistrița integral în format fizic începând de luni, 17 mai după ce incidența  infectărilor cu Sars-Cov 2  a scăzut sub 1 la mia de locuitori
„Incidența în municipiul Bistrița este în scădere, iar acest lucru ne face să credem că o să fie posibilă participarea fizică la cursuri a tuturor elevilor la începutul săptămânii viitoare. Este un obiectiv important pentru noi, întrucât știm cât de importantă este prezența fizică la clasă”, a transmis prefectul prefectul Stelian Dolha.
În acest moment CJSU așteaptă propunerile venite de la Consiliile de Administrație ale școlilor care întocmesc propunerile referitoare la scenariile de desfășurare a orelor de curs în cadrul unităților de învățământ, urmând ca acestea să fie avizate de Inspectoratul Școlar și Direcția de Sănătate Publică. ”Aceste proceduri vor fi votate de membrii CJSU printr-o Hotărâre în acest sens și va fi comunicată ulterior.” anunță Instituția Prefectului.
Share.

About Author

Lasă un comentariu