Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vaccinarea din mașină are sâmbătă a doua rundă în Bistrița, în parcarea Selgros

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Două fluxuri de vaccinare îi așteaptă pe locuitorii din Bistrița-Năsăud și în weekendul următor de data asta în Parcarea de la Selgros   într-o nouă rundă a campaniei Drive-Thru de la Bistrița.
Instituția Prefectului a anunțat astăzi că va organiza  împreună cu Primăria Municipiului Bistrița o nouă etapă Drive-Thru sâmbătă, 15 mai, în parcarea magazinului Selgros, după succesul de weekendul trecut de la Park Mall Retail.
”Cetățenii care doresc să se imunizeze prin participarea la campania Drive-Thru se pot prezenta în intervalul orar 8-20, iar cele două echipe de vaccinare de la fața locului vor administra serul Pfizer. „Acțiunea de sâmbătă vine ca o continuare a campaniei de vaccinare din 8-9 mai, care s-a dovedit foarte eficientă, prin vaccinarea a 1068 de persoane. Împreună cu colegii din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pregătim și alte campanii de vaccinare în alte zone ale județului, despre care vă vom informa în perioada următoare”, anunță prefectul Stelian Dolha.
Primarul Bistriței, Ioan Turc a postat un mesaj despre campania de sâmbătă, alături de un spot video pro vaccinare realizat de municipalitate: ”Suntem siguri că încrederea bistrițenilor în această formă de imunizare a unor colectivități ne va ajuta să fim tot mai aproape de revenirea la normalitate.
Share.

About Author

Lasă un comentariu