Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

AJOFM BN a revenit la programul normal cu publicul după o vizită a prefectului Dolha. Ce s-a întâmplat?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

AJOFM Bistrița-Năsăud a anunțat în această dimineață că revine la programul normal cu publicul, adică față în față ,cu respectarea măsurilor de distanțare, după ce de mai multe luni interacțiunea  funcționarilor agenției cu publicul era strict limitat

Agenția de Ocupare și Formare Profesională Bistrița-Năsăud a făcut anunțul printr-un comunicat de presă. Nu înainte însă ca în agenție să ajungă prefectul Stelian Dolha după ce a primit mai multe sesizări. Dolha le-a cerut în mod expres să revină la o interacțiune directă și să renunțe la mesele cu cutii pentru mesaje si sesizari. ” În dimineața aceasta, prefectul Stelian Dolha a efectuat o vizită la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă în Bistrița, unde a verificat modul în care sunt primiți cetățenii în instituție și felul în care personalul intervine în rezolvarea problemelor acestora.  A avut loc o discuție cu directorul instituției, Otilia Râpan, în vederea remedierii situațiilor sesizate de către cetățeni, apărute și în presa locală. În cadrul vizitei a fost stabilită desființarea  meselor de la intrarea în instituție, unde erau puse la dispoziție formulare pentru cetățeni și unde aceștia își depuneau dosarele într-o cutiuță, măsuri luate pentru protejarea personalului în perioada de pandemie.” a transmis Instituția Prefectului.

“M-am asigurat că cetățenii o să fie primiți chiar de astăzi în instituția AJOFM la ghișee sau în birouri care au în dotare un panou de protecție. Evident, vor fi respectate măsurile sanitare și de distanțare. Este important ca oamenii fără loc de muncă sau care se află în căutare să fie consiliați într-un mod eficient și corect. Suntem în slujba cetățenilor, și nu invers.“, a anunțat prefectul Stelian Dolha.

După comunicatul Instituției Prefectului a urmat cel al AJOFM care comunică revenirea la programul normal. Conducerea AJOFM susține totuși că modul de lucru special a fost introdus în urmă cu mai multe luni la recomandarea Agenției Naționale de ocupare și Formare Profesională.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu