Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un italian domiciliat în Viile Tecii a fost reținut de polițiști la mai multe zile după ce a fost prins conducând cu permisul fratelui său

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un cetățean italian de 42 de ani, domiciliat în Viile Tecii află astăzi dacă va rămâne 30 de zile după gratii, după ce a fost prins conducând fără permis pe șoselele din județ.

Oprit în trafic în localitatea de domiciliu pe DN 15 A la un control de rutină in 8 mai bărbatul  a  susținut că nu are documentele asupra lui. Polițiștii au verificat numele indicat de italian și la primele verificări au  constatat că șoferul, cetățean italian, ar deține un permis de conducere valabil eliberat de Republica Italiană. Când au început să verifice în detaliu polițiștii au realizat că individul i-a pus pe o pistă falsă și că fotografia de pe permis nu era cea a individului oprit în trafic.. ” În continuarea verificărilor s-a constatat faptul că fotografia persoanei verificate nu corespunde cu persoana identificată în trafic.

Când au realizat că au fost înșelați, polițiștii l-au invitat pe italian la sediul poliției. Aici, confruntat cu documentele a recunoscut că a indicat permisul fratelui său și că el nu deține permis de conducere: ”Conducătorul auto a fost condus la sediul poliției, unde s-a constatat faptul că autoturismul era de fapt condus de un bărbat de  42 ani, cetățean italian, domiciliat în Viile Tecii și care nu deține permis de conducere, recunoscând faptul că a folosit identitatea fratelui său. Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, în cadrul unui dosar penal, întocmit cu privire la faptele de conducerea unui autoturism fără permis de conducere și instigare în forma participației improprii la infracțiunea de fals intelectual.”

În prezent cetățeanul italian a fost reținut pentru 24 de ore și va ajunge în fața judecătorilor care vor decide daca va fi sau nu cercetat în stare de reținere.

Cetățeanul italian trăiește de mai bine de un an în Viile Tecii, unde locuiește   împreună cu o localnică.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu