Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Apelul coordonatorului campaniei naționale de vaccinare către primarii micilor comunități

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghiță  lansat un apel către primari, în special către cei care coordonează localități mici și mijlocii să faciliteze accesul rapid către vaccinare prin campanii și modalități suplimentare de imunizare față de variantele clasice.

”Nu mai cred în varianta că oamenii nu vor să se vaccineze. Oamenii nu găsesc locul, timpul, integrat în activitatea lor de zi cu zi. Aş lansa un apel un apel către toţi primarii să creeze modalităţi suplimentare adaptate la condiţiile comunităţii respective, deoarece ei cunosc cel mai bine realitatea la faţa locului. Şi rolul nostru este să sprijinim orice astfel de iniţiativă”, a declarat colonelul Valeriu Gheorghiţă.

De altfel în Bistrița-Năsăud mai mulți primari de comune au făcut  recent un apel pe paginile lor de facebook ale comunelor către cei care doresc să se imunizeze contra Covid 19 să se înscrie pe liste la primării pentru o campanie itinerantă de vaccinare. Asemenea anunțuri au apărut săptămâna trecută pe paginile comunelor Dumitra și Budacul de Jos.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu