Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii i-au amendat a doua zi după accidentul dramatic din Pasul Tihuța pe participanții la petrecerea de unde au plecat cei trei tineri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După accidentul din Pasul Tihuța în care au pierit zdrobiți trei tineri, polițiștii au descins la cabana în care s-a desfășurat petrecerea de la care au plecat după ora 23,00 cei trei pentru o tură de testare a limitelor unui Maserati recent achiziționat de unul dintre ei.

Potrivit surselor din anchetă citate de presa din Suceava  bolidul  avea 150 km la oră în momentul în care a ratat una din curbele extrem de periculoase din Pasul Tihuța și s-a zdrobit, ucigându-i pe loc pe șofer și pe cei doi prieteni ai săi.  Căutând să refacă traseul pe care au pornit cei trei în noaptea fatală polițiștii din Suceava au ajuns și la cabana unde erau cazați. Așa au aflat că a fost petrecere în toată regula în noaptea nenorocirii, ceea ce era încă interzis de legea 55/2000 a stării de alertă. Așa că participanții au fost amendați consistent. IPJ Bistrița-Năsăud a confirmat pentru Bistrița Express informația: ” Polițiștii au identificat persoana care a organizat un eveniment privat pe raza localității Piatra Fântânele și încă 14 persoane care au participat la acest eveniment, fiind aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.250 lei, potrivit reglementărilor Legii 55/2020” a transmis IPJ BN.

Șoferul mort nu avea carnet de conducere și aștepta o sentință  tocmai pentru conducere fără permis

Potrivit presei sucevene șoferul, clujeanul Ionuț Mihai Moldovan nu deținea permis de conducere, ba mai mult a fost trimis în judecată inclusiv pentru ca a fost prins conducând fără permis. IPJ Bistrița-Năsăud nu a confirmat informația, invocând faptul că dosarul este instrumentat de poliția suceveană.

Însă  un dosar penal înregistrat în 2020 la Judecatoria Cluj pe numele lui  Ionuț Mihai Moldovan pentru conducere fără permis urma să fie soluționat printr-o sentință în 26 mai, după ce curtea a amânat pronunțarea în 12 mai:  http://portal.just.ro/211/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21100000000433029&id_inst=211

Nu este singurul dosar în care apare numele șoferului clujean în calitate de inculpat. Potrivit portalului justiției același nume apare implicat și în alte dosare instrumentate de DIICOT, inclusiv la Tribunalul Bistrița-Năsăud. Potrivit unuia dintre aceste dosare bărbatul era sub control judiciar după ce  stat în arest preventiv luni de zi.

http://portal.just.ro/112/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11200000000080552&id_inst=112

Share.

About Author

Lasă un comentariu