Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Drive through original la Sângeorz Băi: vaccinare la un festival al laptelui de oaie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Locuitorilor din Sângeorz Băi dar și vizitatorilor care trec duminică prin orașul stațiune li se pregătește o campanie de vaccinare de tip drive -through, adică direct în mașină în timpul unui festival dedicat oierilor care va avea prima ediție în acest weekend.
Primarul orașului Traian Ogâgău a anunțat că discută cu autoritățile județene detaliile campaniei de vaccinare, dar și că ar opta pentru serul Johnson &Johnson, cel cu o singură aplicare.
Campania ar urma să aibă loc în parcarea din Parcul stațiunii, iar festivalul organizat cu respectarea condițiilor de distanțare, în apropiere. Prefectul Stelian Dolha a confirmat intenția de organizare a campaniei de vaccinare de la Sângeorz Băi, acolo unde se va apela la echipele mobile de Centrul de vaccinare de la Năsăud. Pe de altă parte directorul DSP Anca Andrițoiu a explicat pentru Bistrița-Express că a solicitat serul Johnson &Johnson, așa cum a cerut primarul și nu Pfeizer așa cum s-a folosit la campaniile drive throught, în condițiile în care pentru rapel ar fi dificila de organizat o alta campanie: ” sper să nu fie rezerve legate de tipul de vaccin”, a mai spus aceasta.
Ce intenții are primarul Ogâgău
Traian Ogâgău a dat detalii pe pagina sa de facebook despre campania sa de vaccinare dublată de Festivalul laptelui de oaie: ”Duminică, va avea loc, în condițiile legii, prima ediție a festivalului ”LAPCELUI’ GE’ OI ge’ Valea Someșului”. Ce poate fi mai frumos decât o plimbare pe VALEA SOMEȘULUI, CURATĂ! Voi lua legătura cu autoritățile județene, pentru a pregăti în cadrul primei ediții a festivalului, în parcarea parcului stațiunii și o campanie de vaccinare de tip DRIVE-THRU. Cine dorește să se imunizeze, face o plimbare cu prietenii, familia, ascultă și un mic program muzical, servește un ceai, se plimbă la aer curat, vizitează șantierele din oraș….etc. Sunt la dispoziția factorilor de decizie, iar pe dumneavoastră vă așteptăm cu drag la o farfurie de lapte de oi din partea casei, proaspăt, de ce nu și să cumpărați pentru acasă de la gospodarii noștri de pe Valea Someșului și nu numai.P. S. – sper să fie Johnson and Johnson, O singură doză și doamne ajută că noi avem de lucru!” a scris primarul pe facebook
Share.

About Author

Lasă un comentariu