Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un puști de 18 ani fără carnet a produs un grav accident vineri seara. Un pasager a fost readus la viață după resuscitare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un dramatic accident de circulație s-a produs în această seară pe Drumul Județean 172G, între localitățile Dorolea-Cușma din vina unui tânăr de 18 ani care a condus fără a avea permis.

Mașina condusă de tânărul fără niciun fel de experiență și fără dreptul de a se urca la volan era cât pe ce să-i ucidă pe șofer și pe cei doi pasageri de 57 de ani, după ce puștiul a  pierdut controlul și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Mașina s-a făcut zob după impact și a fost nevoie de o intervenție laborioasă  a echipelor de descarcerare pentru a-i scoate pe cei trei pasageri. ”A fost o misiune contracronometru pentru stabilizarea autovehiculului distrus în totalitate, deconectarea bornelor de la acumulatori, indepartarea elementelor de caroserie și extragerea victimelor pentru a le preda echipajelor medicale SMURD și SAJ BN (echipaj de terapie intensiva mobila, echipaj al ambulantei cu medic și echipaj de prim ajutor)” a transmis ISU BN.

La extragerea din mașină  unul dintre pasageri, un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator. După manevrele de resuscitare ale echipajului de terapie intensivă  organismul acestuia a răspuns pozitiv. După ce a fost stabilizat bărbatul a  fost evacuat  către UPU SMURD Bistrița pentru  îngrijiri medicale. Tot acolo, au fost transportati și ceilalți doi bărbați extrași din autoturism, șoferul în vârstă de 18 ani și celălalt pasager de  58 de ani. Potrivit ISU ambii aveau multiple leziuni și traumatisme.

”În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că tânărul de 18 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și i-au fost recoltate mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.” a transmis Inspectoratul Județean de Poliție.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Share.

Lasă un comentariu