Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un tânăr care a furat o mașină neînmatriculată și a condus-o fără permis a scăpat deocamdată cu control judiciar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 18 ani din Petroșani prins în Bistrița la volanul unei mașini neînmatriculate și fără permis, cu un întreg istoric de infracțiuni rutiere la activ a scăpat doar cu control judiciar din partea judecatorilor deși procurorii ceruseră arestare preventivă.

Aceasta în condițiile în care tânărul provenind din Hunedoara furase mașina la volanul căreia fusese prins de pe o strada din Bistrița. La volanul mașinii furate și radiate din circulație acesta n-a oprit ieri la semnalul polițiștilor, care au fost nevoiți să-l urmărească în trafic. A fost interceptat de un alt echipaj, imobilizat și dus la poliție, unde a primit  mandat de reținere pentru 24 de ore. Polițiștii au constatat că tânărul aplicase un număr de înmatriculare confecționat din carton , ceea ce a si atras atenția inițial .

”Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de Biroul Rutier Bistrița, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals și furt în scop de folosință” transmite IPJ. Tot control judiciar avea pe numele său și tânărul care a provocat accidentul mortal din weekend de la Tihuța în urma caruia au murit trei persoane, însă într-un dosar de trafic de droguri. În schimb nici acesta nu avea permis de conducere.

Share.

Un comentariu

Lasă un comentariu