Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Campania de vaccinare de la Lechința făcută cu ajutorul personalul Spitalului Militar Cluj a fost eficientă. Vezi câți au fost vaccinați

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vaccinarea cu echipa mobilă a Spitalul Militar din Cluj de sâmbătă  de la Lechința și-a atins targetul: 180 de localnici din Lechința și parțial din comuna  Matei au fost imunizați astăzi. Foarte aproape de cifra de 200 asumată de primarul comunei.

Directorul DSP Anca Andrițoiu spune că a fost importanta inclusiv mobilizarea făcută de primarul Romeo Florian care a pus la dispoziție microbuzele școlare pentru a aduce oamenii aflași la distanță la căminul Cultural din Lechința, acolo unde a fost organizat fluxul de vaccinare cu serul Moderna. ” au fost cazuri în Maramureș în care echipa de la Spitalul Militar a fost solicitată pentru 200 de persoane și în care s-au prezentat abia 40”, așa că am avut emoții, însă a ieșit bine” a spus dr Anca Andrițoiu pentru Bistrița Express.

Prefectul Stelian Dolha însoțit de subprefecții Atilla Decsei și Lorand Toth a fost prezent de dimineață la Lechința: ”„Este important să continuăm lupta împotriva pandemiei, prin intensificarea campaniei de vaccinare, făcând imunizarea mai accesibilă în mediul rural, preponderent în județul nostru. Le mulțumesc tuturor celor care s-au înscris pentru campania de astăzi și țin să amintesc faptul că dacă mai sunt persoane care doresc să se vaccineze în această zi la Lechința, acest lucru este posibil, chiar dacă nu s-au înscris în prealabil. a transmis prefectul Stelian Dolha.

Pentru administrarea rapelului, echipa Spitalului Militar Cluj se va întoarce în Lechința peste 28 de zile.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu