Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un centru de vaccinare din Bistrița a ajuns pe locul 2 la nivel național la numărul de imunizări zilnice

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Centrul de vaccinare organizat în incinta SVSU Bistrița a ajuns pe locul 2 la nivel național la media imunizărilor zilnice, cu 218 persoane pe zi pe flux, calculate în ultimele 14 zile.

Statistica a fost publicată vineri pe pagina oficială Ro-Vaccinare.ro. Centrul de la Bistrița este devansat doar de un centru din Craiova din sala Polivalentă, cu 240 de persoane/flux , acolo unde a fost organizat un maraton al vaccinării.

Mulțumim personalului implicat în acest centru de vaccinare pentru efortul depus până în prezent, precum și tuturor celor implicați în procesul de vaccinare a populației împotriva COVID-19!” le-a transmis celor din SVSU prefectul Stelian Dolha pe pagina de facebook a Instituției Prefectului. De altfel personalul centrului SVSU a fost implicat în cele două campanii drive -thru organizate două weekenduri consecutive în parcarea celor două mall-uri din Bistrița.
În acest weekend echipele SVSU vaccinează locuitorii din localitățile componente ale Bistriței.

Sâmbătă, 21 mai, echipa S.V.S.U se va afla în Sărata, în zona centrală, cu un program de imunizare între orele  11-17, în timp ce duminică echipele vor merge în Ghinda în același interval orar.

”În această campanie, imunizarea se realizează cu serul Pfizer, iar acțiunea din fiecare localitate componentă a Bistriței se va repeta la 21 de zile pentru administrarea rapelului.” a transmis Instituția Prefectului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu