Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Primarul Traian Ogâgău s-a vaccinat printre primii în campania drive-thru de la Sângeorz Băi. Folosirea vaccinului Johnson & Johnson e o premieră pentru această campanie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău s- a numărat printre primii care s-au vaccinat duminică în campania drive-thru din orașul său, campanie pe care a și inițiat-o la pachet cu un festival inedit dedicat laptelui de oaie.

De altfel până la ora 15,00 se vaccinaseră cu serul Johnson & Johnson 376 de persoane, printre care și fostul primar Roland Venig (foto). El a făcut și o glumă pe pagina sa de facebook cu trimitere la  compania care a făcut vaccinul (și care are și o divizie de produse de îngrijire_ : ” Am făcut vaccinul Johnson &Johnson, sper să nu fac clăbuci”  a scris Roland Venig.

UPDATE: la finalul zilei de vaccinare autoritățile județene au anunțat 495 de persoane vaccinate la Sângeorz -Bai, un adevarat record pentru o campanie de vaccinare drive-thru în județul Bistrița-Năsăud

De altfel de la prima oră a dimineții de duminică echipele de vaccinare detasate de la Centrul din Năsăud erau așteptate de o coada formată din cei care doreau să se vaccineze. Este primul drive -thru organizat în județ în care se folosește vaccinul Johnso&Johnson, care nu are nevoie de rapel, aceasta fiind o solicitare specială făcută de primarul Ogâgău. De altfel cu acest vaccin imunizarea se poate în face în județ doar la medicii de familie.

Campania de vaccinare de la Sângeorz se încheie șa ora 20,00.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu