Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

METEO BN: marți se anunță o zi caldă în tot județul. Spre seară am putea avea instabilitate și sunt posibile căderi de grindină

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Instabilitatea atmosferică va putea apărea în județ marți seara, spun meteorologii  însă ziua de 25 mai va fi una frumoasă și caldă în tot județul. La noapte sunt posibile aversele de ploaie și chiar pe alocuri căderi de grindină.
Potrivit paginii de facebook  Meteo-Nord.ro, un blog de analize și prognoze meteorologice, care a emis predicții corecte inclusiv pentru valul de instabilitate și averse de duminică noaptea, marți ne-am putea confrunta tot spre seară cu ceva instabilitate atmosferică, după o zi călduroasă.
”Ne încălzim, mâine, avem aer cald pompat către zonele noastre, avem vară, aproape peste tot! Şi soare şi frumos! Şi bine! Maxime de 23 – 27°C, generalizat, chiar şi la munte sărim de borna de 20°C” anunță administratorii site-ului, . Mihai Bălan, cel care face predicțiile meteo spune însă că spre seară am putea avea instabilitate: ”Vestea nu-bună este că, începând din orele serii, din nou, cresc parametrii de instabilitate!  Se pare că, din nou, se vor dezvolta furtuni serioase pe la noi, pe înserat sau în noaptea care va urma.. ” scrie acesta cu promisiunea că marți va sta cu ochii pe parametri.

UPDATE: Meteorologii de la Meteo.NORD.ro au revăzut parametri zilei și spun că spre seară instabilitatea atmosferică va creşte : ” vom avea din nou, averse, punctiform torențiale, vânt cu aspect de vijelie şi cãderi de grindinã care pot fi de medie dimensiune, cu posibilitatea ca, pe spatii restrânse, aceasta să fie de mari dimensiuni.”

La Bistrița cerul va fi variabil iar vântul va fi slab. Maxima diurnă va atinge 27°C, iar minima de la noapte se va opri la 14°C.

Aşteptăm o creştere a instabilității şi aici, spre seară şi mai ales în noaptea următoare, când, aversele torențiale vor deveni de interes iar condițiile de grindină, de medii dimensiuni vor fi crescute. Nu vor lipsi nici frecventele fenomene electrice iar vântul va căpăta aspect de

 

Sursă foto: Meteo-Nord.ro
Share.

Lasă un comentariu