Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Năsăudenii nu fac mofturi nici la Johnson&Johnson, mai ales că asigură imunizarea dintr-o doză. Cum merge acțiunea: ” Hai la târg și la un vaccin”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Campania de vaccinare cuplată astăzi cu ziua târgului săptămânal de la Năsăud dă semne că funcționează, devreme ce vaccinaseră deja peste 150 de persoane până la ora 11,30.

Vestea a dat-o prefectul Stelian Dolha prezent în această dimineață la vaccinarea din târgul năsăudean : ”Continuăm seria campaniilor de vaccinare din județ, care au adunat până acum un număr impresionant de oameni, dornici de a se reîntoarce la viața dinaintea pandemiei. Astăzi sunt alături de organizatorii și echipele de vaccinare din Năsăud, unde se desfășoară o nouă campanie de imunizare cu serul Johnson&Johnson.

Îi mulțumesc domnului primar Dorin Vlașin, domnului viceprimar Marius Bodea, dar și celor din echipa de la Năsăud care astăzi vaccinează, pentru efortul pe care l-au făcut în organizarea acestei campanii de vaccinare și pentru faptul că s-au promovat foarte bine.” a transmis prefectul  Dolha.

”Vă așteptăm în continuare la imunizare, pentru ca normalitatea este la un vaccin distanță!” a fost îndemnul cu care Dolha a încheiat postarea de pe facebook.

Update: la finalul campaniei de vaccinare 300 de năsăudeni și locuitori din comunele învecinate s-au vaccinat.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu