Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O mașină condusă de un individ fără permis a ricoșat pe trotuar pe Bulevardul Decebal și s-a înfipt în chioșcul unui fastfood. Șoferul era băut și n-avea permis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean de 50 de ani a plonjat cu mașina pe trotuar sâmbătă seara în mijlocul Bulevardului Decebal și s-a înfipt în chioșcul tip fast food de lângă Magazinul Caraiman. Înainte de a intra cu mașina în chioșc autovehiculul său  a lovit o altă mașină aflată în parcare.

Doar norocul a făcut ca în acel moment chioșcul  să nu aibă clienți și vânzătorul să nu fie la tejghea, iar în zona trotuarului, altfel destul de aglomerat, să nu fie pietoni.

Șoferul cu cascadoria a scăpat nevătămat însă a ajuns la spital pentru prelevare de probe biologice, după ce polițiștii au constat că era băut, cu o alcoolemie de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, au anunțat polițiștii.

 

”Polițiștii i-au întocmit  dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” 

Share.

About Author

Lasă un comentariu