Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tânăr de 18 ani reținut de polițiști după ce și-a agresat tatăl în mod repetat. El a încălcat inclusiv ordinul de protecție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 18 ani din Ciceu Giurgești care și-a agresat în mod repetat familia a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști vineri seara, după ce a încălcat ordinul de protecție stabilit cu o zi înainte pe numele tatălui său.

”Aseară, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui tânăr de 18 ani, din Ciceu Giurgești, cercetat pentru violență în familie, amenințare și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a uneia dintre măsurile dispuse” a anunțat IPJ Bistrița-Năsăud.

Cu o zi înainte  polițiștii au fost chemați să intervină  pentru protejarea tatălui, un bărbat de 51 de ani, din Ciceu Giurgești, agresat de fiul său și au întocmit pe numele fiului agresiv dosar penal și au decis instituirea unui ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis acestuia sa se apropie de tatăl său la mai mult de 50 de metri .

În28 mai, polițiștii au constatat că tânărul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis și s-ar apropiat de tatăl său la o distanță mai mică de 50 m, amenințându-l cu acte de violență. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița- Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.” a mai transmis IPJ BN

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit și monitorizează starea conflictuală, anunță IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu