Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vaccinarea cu Johnson & Johnson câștigă teren în județ. Care au fost cifrele imunizării în cele trei locații de sâmbătă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrițenii sau cei care trec prin oraș au în acest weekend la dispoziție două centre de vaccinare: unul pentru Johnson& Johnson, adică doză unică în centrul de imunizare amenajat sub cerul liber în Piața Centrală, chiar în fața Bisericii Evanghelice și celălalt la B1 Retail Park la drive-thru, cu serul Pfizer.

Un al 3-lea centru, deschis de vineri la Prundu Bârgăului, acolo unde a fost amenajat un centru la pentru competiția  Enduro Heniu s-a folosit Johnson&Johnson a funcționat până sâmbătă inclusiv.

La finalul zilei 417 oameni s-au vaccinat pentru rapel cu Pfizer la drive-thru, în timp ce 72 au solicitat imunizarea  cu prima doză . În schimb pentru  serul Johnson&Johnson care se aplică într-o singură doză au optat 265 de oameni în Centrul din Piața Centrală al SVSU (foto) și  75 de persoane la Prundu Bârgăului.

La Prundu Bârgăului, acolo unde există și un centru Pfizer permanent de la debutul campaniei,   s-au vaccinat cu Johnson&Johnson, cu totul 124 de persoane, vineri și sâmbătă.

Cele două campanii de vaccinare  din municipiul Bistrița cea drive-thru de la mall și cea din Piața Centrală, închisă parțial pentru acest eveniment, continuă și duminică, în intervalul orar 8:00 – 20:00.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu