Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Invitație la vaccinare de Ziua Copilului: 5 localități din județ organizează vaccinarea pentru tinerii sub 18 ani. La Bistrița a început de astăzi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Astăzi și mâine e maraton de vaccinare pentru tinerii între 16 și 18 ani, dedicat Zilei  Copilului. În Parcul Municipal din Bistrița, în zona filigoriei mini- maratonul vaccinarii antiCovid 19 a început de la ora 8,00 dimineața și va continua astăzi până la 20,00, dar și mîine după același program.

Centrul din Parcul Municipal este deservit de echipele SVSU Bistrița, aceleași care au vaccinat tot weekendul în fața Bisericii Evanghelice. De data asta au schimbat serul Johnson & Johnson cu Pfizer, singurul aprobat de autoritățile medicale pentru tinerii sub 18 ani.

Prefectul Stelian Dolha a luat pulsul campaniei dedicate tinerilor de la prima oră și spune că a întâlnit mulți tineri entuziaști:„Tinerii sunt, cred, printre cei mai entuziasmați că au posibilitatea de a se vaccina! Drept urmare, locurile amenajate în parc pentru vaccinare sunt încontinuu ocupate. În aceste două zile, tinerii sunt un exemplu de responsabilitate pentru noi, adulții! Le sunt alături fiecăruia în parte și le mulțumesc!”, a transmis Dolha pe facebook.

Și în Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi și Prundu Bârgăului vor exista campanii  de vaccinare anti CoVid-19 adresate tinerilor vor avea loc în data de 1 Iunie – Ziua Copilului, în intervalul orar 8:00 – 20:00.

”Toți cei care doresc să beneficieze de imunizare sunt rugați să aibă asupra lor cărțile de identitate, iar minorii au nevoie ca declarația pe propria răspundere, disponibilă mai jos, să fie semnată de un părinte. Chestionarul de triaj + declarația pe propria răspundere: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/…/chestionar_triaj…

La toate aceste activități de vaccinare se pot imuniza și adulții”, informează Instituția Prefectului.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu