Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Arhitectul șef al Bistriței află vineri dacă scapă de controlul judiciar. Contestația secretarului Floare Gaftone declinată de Tribunal Judecatoriei Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al Primăriei Bistrița Floare Gaftone trebuie să mai aștepte soluționarea contestației sale la măsura controlului judiciar după ce Tribunalul Bistrița-Năsăud unde avocații s-au adresat a declinat competența în favoarea Judecătoriei Bistrița.

Instanța de drepturi și libertăți a Tribunalului a constatat astazi, la solicitarea procurorului de caz care a sesizat lipsa competenței, că instanța unde trebuia adresată cererae de contestare a măsurii controlului judiciar  era Judecatoria Bistrița și nu instanța superioară, așa că și- au declinat competența. Așa că avocații trebuie să adreseze po altă cerere de contestare pe adresa Judecatoriei Bistrița daca vor să conteste măsura instituită pentru 60 de zile.

În schimb avocații arhitectului șef Monica Pop au contestat măsura controlului judiciar la Judecatorie, care se va întruni pentru pronunțare, vineri, 4 iunie, potrivit portalului instanțelor: http://portal.just.ro/190/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19000000000192937&id_inst=190.

Măsura controlului judiciar stabilită de procurorul de caz are ca și decizie accesorie suspendarea pe timpul celor 60 de zile a celor două funcționare publice din funcțiile pe care le dețin de secretar general, respectiv arhitect sef.

Citeste si:

Cum au ajuns testele PCR de la Spitalul Judetean Bistrița să aibă cod de securitate

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu