Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Update: polițiștii fac cercetări după ce un un octogenar din Valea Vinului a murit intoxicat cu fum într-un incendiu izbucnit în această după amiază

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un incendiu izbucnit miercuri după amiaza în Valea Vinului, comuna Rodna a făcut o victimă: un locatar de 80 de ani intoxicat cu fum a fost găsit inconștient de pompieri într-una din camerele inundate de fumul dens.

Manevrele de resuscitare n-au avut efect, medicul echipei de intervenție fiind obligat după aproape o oră să-i declare decesul.
În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, în jurul orelor 15,00 incendiul se manifesta cu degajare mare de fum la un perete interior al imobilului, au explicat pompierii de la ISU Bistrița-Năsăud.   Incendiul a ars un perete interior a imobilului și materiale textile. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilita ca fiind scânteie provenită de la o sobă, precizează comunicatul de presă.

UPDATE: Polițiștii fac cercetări în acest caz, a anunțat în această după amiază un comunicat de presă al IPJ: ”Trupul bărbatului a fost transportat la secția prosectura a spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la faptele de ucidere din culpă și distrugere din culpă, urmând să se stabilească cauzele și modul producerii acestora” a transmis Inspectoratul Judetean de Poliție .

Share.

About Author

Lasă un comentariu