Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Peste 670 de bistrițeni vaccinați sâmbătă și duminică în municipiu, alți 350 în câteva comune. Cum arata după harta vaccinarii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrițenii continuă să aibă apetit pentru vaccinare în campaniile drive-thru, numai sâmbătă și duminică fiind imunizați peste 650 de oameni atât la  Drive-Thru Selgros cât și în Parcul Municipal.

Potrivit unei informări a Instituției Prefectului 432 de persoane au fost vaccinate sâmbătă cu Pfizer, la Selgros, majoritatea cu a doua doza, după campania de acum 2 săptămâni, în timp ce 58 de persoane și-au făcut prima doză.       În schimb duminică s-au vaccinat cu vaccinul cu doză unică, Johnson&Johnson 245 de locuitori .

Campaniile din zona rurală au ajuns sâmbătă la Rodna -(155 de persoane vaccinate Johnson&Johnson și la Sieu Odorhei, unde s- a folosit atât  Pfizer cât și Johnson&Johnson (73 de persoane. )

Duminică caravana vaccinării a ajuns la  Uriu, unde a imunizat  71 persoane vaccinate atât cu Pfizer cât și la Johnson&Johnson dar și la Spermezeu  unde au fost imunizate 42 persoane.

Caravana vaccinării ajunge luni și marți în zona de câmpie

Campania de imunizare în zonele rurale continuă și în această săptămână în Budești, Urmeniș și Silivașu de Câmpie, astfel:

luni, 7 iunie, echipa detașată de la centrul de vaccinare din Beclean se va deplasa în Budești, unde va administra doritorilor serul Pfizer.- marți, 8 iunie, echipa de la centrul S.V.S.U. Bistrița va fi prezentă în Urmeniș și Silivașu de Câmpie pentru imunizarea cu Pfizer și Johnson&Johnson” anunță Instituția Prefectului.

Harta vaccinării în județ 

Bistrița rămâne localitatea cu cel mai mare procent al persoanelor vaccinate din județ cu 28 % din totalul populației sale, urmată de Beclean (23,45%)Năsăud  cu 20,98% si Beclean. Prima comuna în topul vaccinărilor este Branistea cu 18,25  % . În Sieu Odorhei, comună în care a fost caravana de vaccinare rata este 13%, iar  in URiu de 12%. Cea mai mica rata de vaccinare se inregistreaza în Parva unde 1,24 % din populație ar fi vaccinată potrivit portalului hartii vaccinarii realizat de FSEGA și care actualizează în timp real datele

https://covid-large.csaladen.es/d/ro/romana?orgId=1

Share.

About Author

Lasă un comentariu