Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi tineri căutați de Poliția austriacă au fost reținuți de polițiștii bistrițeni. Se ascundeau în două comune din BN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii din  Petru Rareș au depistat și identificat ieri un tânăr de 24 de ani din localitatea Bața față de care autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare. Potrivit IPJ BN tânărul este bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt în cadrul unei asociații infracționale sau grup criminal organizat, conform Codul penal austriac.

Tânărul a fost reținut de polițiști și a ajuns tocmai în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, cei abilitați cu mandatele europene și care au dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 de ore.  Suspectul va ajunge în fața judecatorilor Curții deAapel Cluj cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile austriece.

Bărbat cu mandat european de arestare, depistat pe raza localității Chiuza

Și tot ieri polițiștii din  Beclean au depistat și identificat în Chiuza, un bărbat de 32 de ani, domiciliat în Gilău județul Cluj, împotriva căruia tot autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare, după ce până la această dată bărbatul s-a sustras executării pedepsei.

”Bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului Curții de Apel Cluj  care a dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Cluj în vederea validării mandatului european de arestare, și predarea către autoritățile austriece” transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Share.

Lasă un comentariu