Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

La Băile Figa se deschide marți sezonul estival cu numărul 12. Ar putea fi ultimul înainte de deschiderea permanentă a complexului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Băile Figa deschid de mâine, 15 iunie sezonul estival 2021. Este al 12-lea sezon estival al Complexului Băile Figa, de la inaugurarea din 2010 și dacă investițiile administrației din Beclean se vor concretiza la timp ar putea fi ultimul de la o deschidere cvasi-permanentă cu activități vară-iarnă.

Noutățile noului sezon  vor fi pistele de bicicletă  care ajung până la complex, luminate în interior cu led, dar și posibilitatea în curând, probabil chiar din 1 iulie a  asigurării transportului  în comun  până în incintă cu autobuzele electrice: ”vom asigura transportul turiștilor din 1 iulie, pentru că avem toate licențele și șoferii angajați avem autobuze” .Deschiderea sezonului estival va fi una cât se poate de obișnuită:  ”De mâine practic dau drumul caselor de marcat și începe taxarea, adică 15 lei în cursul săptămânii și 30 în weekend. Sunt aceleași prețuri ca și anul trecut” explică primarul Moldovan pentru Bistrița Express.

După ce noul centrul Legacy, prevăzut cu bazine interioare și facilități ultramoderne, va fi gata, Băile Figa vor avea turiști pe toată perioada anului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu