Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Viișoara va mai avea încă cinci blocuri sociale construite de municipalitate. Primarul Turc tocmai a semnat contractul la MDLPA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul Ioan Turc a semnat astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare a construcției pentru 160 de locuințe sociale, grupate în 5 blocuri, în cartierul Viișoara.

Primarul care a postat pe pagina sa de facebook fotografia din momentul semnării contractului anunță că pentru unul dintre blocuri, cu 40 de locuințe,  proiectul tehnic e gata făcut și așteaptă emiterea  și se va obține autorizației  de construcție. În cazul celelalte 4 blocuri odata cu semnarea contractului va demara procedura pentru documentația tehnică.

Turc a mai scris și că cererea pentru asemenea locuințe este foarte mare : ”În localitatea componentă Viișoara există, momentan, 200 de locuințe sociale, dar, după cum am promis la preluarea mandatului de edil, construcțiile de acest gen trebuie să continue, având în vedere cererea mare din partea cetățenilor cu venituri modeste.

Cele 5 blocuri vor avea un regim de înălțime P+3E +M, programul de finanțare fiind cel de Construcție a Locuințelor Sociale și de Necesitate. Valoarae totală a investiției este 39, 9 milioane de lei, din care 5,6 milioane sunt contribuții de la bugetul local.

Share.

About Author

Lasă un comentariu