Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Directorul ADR Nord Vest, Marcel BOLOȘ la deschiderea Băilor Figa: ” Becleanul are 10 proiecte finanțate pe POR”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș, în prezent directorul ADR Nord Vest  a participat astăzi la deschiderea oficială a sezonului estival de la Băile Figa, la invitația primarului Nicolae Moldovan.

Boloș a ținut să reamintească celor prezenți la deschiderea sezonului estival a unei stațiuni realizată tot din fonduri europene cât a realizat Becleanul pe ultimul exercițiu de programare prin POR. Este vorba de 10 proiecte finanțate din fonduri europene, însumând 162 de milioane de lei:

”În regiunea Nord-Vest, ne bucurăm de realizările comunităților noastre pe fonduri europene. Astăzi la invitația domnului primar, Nicolae Moldovan, am fost la Beclean, jud. Bistrița-Năsăud. Câteva cuvinte despre Beclean și perioada de programare 2014-2020: 10 proiecte finanțate din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional (POR) în domeniile infrastructurii de sănătate, educație și sociale, mobilitate urbană și eficiență energetică; 162 de milioane valoarea totală a investițiilor, din care 132 de milioane lei fonduri europene, cea mai modernă și dotată grădiniță din România și o stațiune de milioane de care se bucură atât turiștii, cât și locuitorii orașului Beclean”

După cum mă cunoașteți sunt un om care privește spre viitor. Astăzi împreună cu echipa de la Agenția de Dezvoltare-Regională Nord-Vest am continuat discuțiile despre pregătirea portofoliului de proiecte aferent exercițiului financiar 2021-2027, împreună cu reprezentanții primăriei orașuluI Beclean și domnul primar, Nicolae Moldovan. De la alocări de bani prin programe, la proiecte concrete e cale lungă, iar acest lucru îl cunosc. Din acest motiv, noi ca entitate regională ne-am asumat să fim alături de autoritățile publice locale din regiunea noastră și să îi sprijinim să pregătească din timp cele mai importante proiecte pentru comunitățile lor.” a mai spus Bolos.

 

Share.

Lasă un comentariu