Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tineri șoferi fără carnet cutreieră drumurile din județ fără teamă de consecințe. Polițiștii au mai prins patru în două zile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zi de zi polițiștii opresc în trafic șoferi improvizați, fără carnet de conducere, majoritatea tineri. Toți se aleg cu dosare penale și condamnări, iar unii cu recidivă ori prinși și sub influența alcoolului ori la volanul unor mașini neînmatriculate ajung să execute pedepsele în închisoare.

Ieri polițiștii bistrițeni au mai prins o recoltă de șoferi fără carnet de conducere. S-a întâmplat pe un drum de țară  pe Drumul Județean 173 direcţia de mers Budacu de Sus spre Şieu. La volanul unei mașini oprită de polițiști se afla un puști  de 19 ani, din Șieu fără carnet. Nu și-a făcut numai lui probleme penale, ci și celei care i-a încredințat mașina, o tânără de 27 de ani din Budacul de Sus.

Acum este cercetat de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, fiind întocmit ”un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane fără permis, urmând documentarea faptei și stabilirii participației penale” a transmis IPJ.

Aceeași zi, de data aceasta în Spermezeu  pe DJ 171. Polițiștii de a Postul de Poliție Petru Rareș au oprit pentru control pe Drumul Județean 171 un tânăr șofer.   În urma verificărilor rapide efectuate de către polițiști, s-a constatat că șoferul, un tânăr de 26 de ani din Târlișua nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au întocmit un dosar penal privind săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” transmite IPJ.

Cu autoutilitara altuia, fără permis.

Cu o zi înainte polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința l- au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 32 de ani, din Sângeorzu-Nou care conducea o autoutilitară pe Drumul Județean 172E, prin Lechința fără permis de conducere  iar autovehiculul pe care-l conducea ar fi fost sustras de la o fermă din localitate.

Și tot în 15 iunie o clujeancă de 30 de ani, tot fără permis, a fost oprită  pe Drumul Național 17, în Reteag. Polițiștii au constatat faptul că femeia, din Bobâlna, județul Cluj are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Share.

About Author

Lasă un comentariu