Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Clip emoționant de promovare a adopției cățeilor din adăpostul de la Bistrița postat de asociația germană care are grijă de centru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Asociația germană care a preluat în parteneriat cu municipalitatea îngrijirea a 150 de câini comunitari, Ein Herz Fur Streuner e.V. a publicat pe pagina sa de facebook un clip video cu cățeii din Bistrița care primesc recompense  de la voluntari veniți din Germania.

Filmarea, făcută în centrul de câini comunitari de la Bistrița pe un fond muzical jucăuș și care  prezintă cățeii încântați de mâncarea pe care o primesc, este adresată sponsorilor care prin donațiile lor finanțează hrana pentru patrupede. Textul care însoțește filmarea este explicit:

Câinii bistrițeni spun MULȚUMESC. Câinii și activiștii noștri pentru drepturile animalelor din Adăpostul nostru din Bistrița ar dori să spună MULȚUMESC și au surprins un videoclip suplimentar pentru asta. Va multumim pentru toate bunatatile si pentru ca aveti grija sa umpleti lunar bolurile multor câini cu donatia voastra. Împreună suntem puternici și putem realiza multe.” au transmis voluntarii asociației sponsorilor lor din Germania dar si din Austria și alte tari unde au activitate.

Asociația, care a intermediat în ultimii ani zeci și poate sute de adoptii de câini  din Bistrița în Germania dar și în alte țări comunitare face promovare intensă căteilor din centrul pentru adopție. Din luna februarie voluntarii din Asociația germană de protecție a animalelor au un parteneriat cu Primăria Bistrița pentru îngrijirea câinilor din centru și facilitarea adopțiilor.

Cațelul Frodo, ultimul prezentat pentru adopție dintr-un lung șir

Fiecare patruped are parte pe rând de câte o prezentare individuală pe pagina de facebook, cu accente duioase care  insistă asupra suferințelor vieții de caine vagabond sau abuzat, dar si asupra condițiilor sărăcăcioase din adăpostul comunitar și cu recomandări pentru cei care vor să-i adopte.

Astfel, ultimul cățel prezentat, un mascul de 7 ani de talie mare, a fost botezat Frodo (foto) de sponsorii organizației. Iată cum e prezentat pentru adopție:

Frodo este o comoară … A experimentat multe în cei 7 ani ai săi, dar e departe de a fi bătrân. Are la înălțimea umărului  aprox. 60 cm și așteaptă cu nerăbdare o casă cu spațiu suficient – pentru că băiatul nostru mare este un amestec de câini de pază și, prin urmare, își caută o casă la țară, cu o grădină mare și îngrădită unde să fie linistit. Poate păzi teritoriul. În consecință, oamenii care îl vor ar trebui să aibă deja experiență cu  rasa sa. Este deschis, întâlnește fiecare om cu o bucurie pură de viață și bunătate. Îi plac și colegii lui mult (nn câinii din adăpost), dar nu știe conviețui cu pisici. Copiii (celui care îl adoptă)ar trebui să fie mai mari.Frodo călătorește castrat, cipat, vaccinat, deparazitat  la noua lui casă”, scriu cei de la Ein Herz Fur Streuner e.V.
Share.

About Author

Un comentariu

 1. Gica Contra în

  Daca vreti :
  1/. Zilnic sa trebuiasca sa le asigurati si sa le dati de mancare ;
  2/. Zilnic sa ranitzi dupa ei rahatzii prin curte ca dupa vaca ;
  3/. Periodic sa-i duceti la vaccin si la control veterinar ;
  4/. Sa va scurme, sa va roada totzi arbustii si florile de prin curte ;
  5/. Sa aveti grija sa nu muste pe cineva …
  6/. Sa nu mai puteti pelca nicaieri de acasa, ptr ca nimeni n-o sa vrea sa va inlocuiasca si sa aiba grija de ei…
  ATUNCI LUATI-VA CAINE ( sau alte animale de asa ) !

Lasă un comentariu