Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Voluntarii ”Oameni pentru Oameni” curăță sâmbătă zona lacului de agrement. Câți saci de gunoaie au strâns până acum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zona Lacului de Agrement (Poligonului) din Bistrița intră sâmbătă dimineața, de la 9,30 în vizorul voluntarilor de la ”Oameni pentru Oameni”, care vor sa facă igienizarea perimetrelor,a anunțat  Vlad Grigoraș, inițiatorul acțiunilor de curățenie.

Sacii și mânușile sunt din partea  casei, iar Supercom va ridica și transporta deșeurile a anunțat Grigoraș. El le recomanda celor care dau curs invitației pantaloni lungi contra capușelor :”Dacă e sâmbătă, mergem la adunat gunoaie Mâine continuam acțiunile noastre de curățenie. Saci și mănuși avem noi, sa vă luați haine de scandal, bocanci sau cizme. recomandam pantaloni lungi din cauza căpușelor. Supercomul ne sprijină cu ridicarea deșeurile rezultate in urma acțiunilor și mâine! Va așteptăm alături de noi cu chef de voluntariat și multă voie bună, sa nu uitați să vă luați apa!” scrie Grigoraș pe pagina de facebook pe care  alansat invitația. Ne vedem mâine dimineață la ora 9:30 in poligon.

Din aprilie de când a început acțiunile sale de curățare Vlad Grigoraș și voluntarii de la ”Oameni pentru Oameni” au strîns cu totul 2309 saci cu gunoaie: Am putut face acțiuni fara sa avem bani, că noi știm că se pot face lucruri frumoase și fără bani. Am cunoscut unii dintre cei mai faini oameni. Și le mulțumesc tuturor celor implicați și celor ce ne au ajutat de când am început, Supercomului că ne ridică gratis deșeurile rezultate la fiecare acțiune de ecologizare de la început și altora” a scris Grigoraș într-o altă postare.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu