Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Distanța Putna-Piatra Fântânele a fost parcursă în 23 de ore. Câștigătorul Ultramaratonului Via Transilvanica e un atlet din Mureș

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Distanța Putna-Piatra Fântânele pe Via Transilvanica a fost parcursă în alergare de un ultramaratonist în 23 de ore. Este timpul pe care l-a scos un atlet din Târgu Mureș, Adrian Costea câștigătorul primei ediții a ultramaratonului Via Transilvanică. Aceasta în condițiile în care o mașină parcurge aceeași distanță Putna-Piatra Fântânele cam în două ore și jumătate.

Sportivul din Târgu Mureș a ajuns la finish, în zona campusului Tășuleasa Social  cu puțin înaintea orelor 18, adică la aproape o zi după ce a plect din Putna . ”Avem un câștigător la #ULTRA. El e Costea Adrian și a terminat cursa în 23 de ore. A meritat să facă asta, a meritat să îl așteptăm cu atâta entuziasm.Felicitări pentru curajul de a face șapte zile din Via Transilvanica în mai puțin de 24 de ore! Noi îi așteptăm pe următorii ultrași…suntem uimiți și ne înclinăm în fața voastră!” au scris organizatorii pe pagina de facebook a Maratonului Via Transilvanica.

Adrian Costea e antrenor de fitness, triatlon și cycling în Târgu Mureș, iar de maratoane și ultramaratoane s-a apucat din 2016 încoace, potrivit unor interviuri apărut în presa locală. Spune că a ajuns la concluzia că ”viața însăși este un maraton, care începe cu adevărat în momentul în care ieși din zona ta de confort.”

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu