Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Accident dramatic la Săsarm: mașina unui tânăr s-a făcut praf la impactul cu un stâlp de electricitate. Șoferul, inconștient transportat intubat la Spital

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accident extrem de dramatic duminică seara în Săsarm pe DN 17:  mașina condusă de un tânăr de 28 de ani din localitate a izbit un stâlp de electricitate pe care l-a și doborât.

Impactul a fost nimicitor, șoferul fiind proiectat în afara vehiculului  chiar sub stâlpul prăbușit. ”Echipajele de interventie au găsit la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 28 de ani, proiectat din autoturism, sub stâlpul de electricitate. Victima a fost extrasa rapid de către pompieri și predată echipajelor medicale, inconștientă și a fost transportată intubată până la UPU SMURD” a anunțat ISU BN.

Conform primelor date ale polițiștilor, care au restricționat mai bine de jumătate de oră traficul în zonă, victima, un tânăr de 28 de ani, din Săsarm, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Beclean spre Chiuza, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. Conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital; acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.”  a informat IPJ. 

UPDATE: Pentru tânărul șofer medicii din UPU au luat decizia transferării lui la o clinică de chirurgie-ortopedie din Târgu-Mureș.

Traficul rutier a fost blocat pentru 30 de minute și pentru alte 30 de minute a fost dirijat, alternativ, pe un sens. Un echipaj de Intervenție de la furnizorul de electricitate a fost solicitat imediat după accident pentru a reasigura furnizarea energiei electrice, după prăbușirea stâlpului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu