Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Senatorul Ovidiu Florean, pronosticuri despre alegerile din PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senatorul Ovidiu Florean este convins că Ioan Turc va fi susținut în alegerile județene de majoritatea organizațiilor locale ale PNL din întreg județul: ”. Nu avem altul mai bun în acest moment, iar faptul că Robert Sighiartău și alții vor avea un candidat, este un lucru foarte bun, pentru ei toți vor vedea că ceea ce s-a întâmplat la alegerile municipale se va întâmpla și la conferința județeană de alegeri. Cine merge cu Ioan Turc în echipă, câștigă”,  a afirmat Ovidiu Florean într-o emisiune tv a unui site online.

Senatorul Florean a mai precizat și că, deocamdată, în afara candidaturii oficiale a lui Ioan Turc, nu există niciun alt nume înscris în cursă, existând posibitatea unei candidature unice, varianta care nu e de dorit: ”Robert Sighiartău a venit la alegerile municipale să vadă cum stă în partid. S-a liniștit, iar dacă va candida, Ioan Turc îl va învinge fără probleme deosebite. Nu știu care vor mai fi alți competitori, dar sunt așteptați să își depună candidatura”. El crede si că cele mai aprige batalii se vor da  pentru funcția de prim-vicepreședinte: ” Aici vor fi foarte multe candidaturi, aici și la funcțiile de vicepreședinți. Eu îmi doresc ca unul din cei doi prim-vicepreședinți să fie primarul de la Năsăud, Dorin Vlașin, dar aici funcția e dorită și de Ioan Zăgrean și chiar de unii din primari, toți primarii care vor să ajungă în viitorul Birou Politic Județean îi invit să candideze, asta pentru a deveni cel mai puternic partid din Bistrița-Năsăud”.

Întrebat dacă va candida pentru vreo funcție în Biroul Politic Județean, senatorul Ovidiu Florean a explicat pentru Propolitica faptul  că el își dorește să rămână secretar general, funcție pe care o gestionează de peste doi ani de zile: ” Îmi doresc doar să fiu secretar general al partidului alături de Ioan Turc. Vă spun ceva: nici dacă ar veni toți liderii din județ, primari, consilieri să îmi propună să candidez împotriva lui Ioan Turc, nu aș putea face acest lucru. Așa ceva nu voi face niciodată, pentru că, asumarea este la bine și la rău, nu doar când ți se dă, asumarea este și pentru când ți se ia, când lucrurile nu mai merg bine.”,

 

Share.

Lasă un comentariu