Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Festivitate de absolvire la Universitatea Tehnică. Ce le-au transmis oficialii absolvenților

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Promoția 2021 a Universității Tehnice Cluj Napoca, extensia Bistrița și-a luat adio astăzi de la viața de student, odată cu festivitatea de absolvire, organizată la Sala Polivalentă.
Oficialii prezenți printre care prefectul Stelian Dolha, primarul Bistriței, Ioan Turc, vicepreședintele Consiliului Județean, Camelia Tabără le-au urat absolvenților să-și urmeze visele și le-au vorbit despre viitoarele proiecte ale municipalității legate de UTCN.
Prefectul Stelian Dolha : ”Ceea ce este cu adevărat important, indiferent de alegerile pe care le veți face în cele din urmă, este să rămâneți voi înșivă, să nu deveniți ceea ce credeți că le-ar plăcea celorlalți să fiți, să nu vă transformați într-o persoană pe care, voi înșivă să nu o mai recunoașteți. Vă urez mult succes în tot ceea ce veți face, capul sus, să vă împliniți cât mai multe visuri și, nu în ultimul rând, să aveți încredere că totul va fi bine!”.
Primarul Turc i-a felicitat pe viitorii ingineri cărora le-a vorbit de planurile municipalității legate de UTCN extensia Bistrița: I-am felicitat pe tinerii ingineri de care Bistrița are atâta nevoie și am reamintit planul municipalității de a construi un campus universitar pentru cursanții facultăților tehnice de la noi din oraș.

Pentru condiții mai bune într-o comunitate urbană sunt necesari specialiști în domenii tehnice, care să asigure modernizarea infrastructurii și dezvoltarea citadină sustenabilă. De aceea, le-am urat mult succes în cariera pe care o pot avea aici, acasă!” le-a transmis primarul.

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Gica Contra în

    … si … ca se pot duce sa se inscrie ptr somaj… ” linistitzi “… ! Este de notorietate publica faptul ca din toti absolventii, nici 5% nu-si gasesc loc de munca dupa absolvire … toti, trebuind sa-si ia lumea-n cap sa plece in aceasta (M.are)UE !

  2. Gica Contra în

    No stati o tzaruca, ptr ca vor ” sta la munca ” pana la 70 de ani, toti fiostorogii … si nu vor voi sa plece la pensie, ptr ca pensia le este cam de 45% din salar… si maiales daca la locurile de munca ” taie frunze la caini “… va dati seama ca toti directorii, directorasii, sefii si sefuletzii, coloneii si generalii… ” vor sta la serviciu pana la 70 de ani “… si daca legea le permite, vor voi sa-i duca de acolo in coarsaie, direct Pompele Funerare …! Cum sa-si gseasca de lucru tinerii absolventi, ca fliostorogii au impresia ca ei sunt buricul pamantului si fara ei… ” dispare omenirea ” !
    Asta da MINTE DE LIBERALI … !

Lasă un comentariu