Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Școlile de șoferi ar putea avea restricții de circulație în orele de vârf în Bistrița. Primarul promite că vor fi luate și alte măsuri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mașinile conduse de cursanții școlilor de șoferi ar putea să nu mai aibă  acces în curând în traficul municipiului în orele de vârf pentru a nu bloca suplimentar traficul, a explicat primarul Bistriței, Ioan Turc în ședința Consiliului Local Bistrița

”Trebuie restricționată circulația acestora până la ora 9,00 si după masa la orele de varf” a spus primarul Turc la o interpelare făcută de consilieri. Primarul spune că traficul și așa încărcat al Bistriței este superaglomerat de aceste mașini ale școlilor de șoferi. Pe lângă aceste măsuri vor exista și altele, care vor face obiectul unui memorandum ce urmează să fie încheiat cu școlile de șoferi a mai spus primarul. Printre propuneri se vor număra intrarea în traficul din oras a cursantilor numai după ce fac cursuri de pregatire elementară, dar și folosirea Poligonului din Viișoara:

” am luat în calcul mutarea punctului de întâlnire de la Viisoara și a poligonului Viisoara. Sunt pareri pro si contra: sunt unii care spun ca intrarea pe DN 17 a acestor masini creaza probleme pe DN 17 care e si asa aglomerat . Eu personal cred ca trebuie  inclusa Viisoara în acest traseu..

” Le vom solicita instructorilor ca primele ore ale cursantilor sa fie in afara orasului nu în interior , iar cand intra in oras , deja sa aiba cateva abilitati.Toate vor prinse intr-un memorandum pe care le vom pune la dispoziție CL si opiniei publice” a mai spus primarul Turc .

Share.

About Author

Lasă un comentariu