Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un hoț de buzunare a dat iama în banii de pe cardul furat. Parola era si ea in portofel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La o  lună și jumătate distanță de la șterpelirea unui portofel dintr-o piață din municipiu polițiștii au reușit să-l găsească și să-l rețină pe hoț, un bărbat de 49 de ani din Bistrița.

Între timp individul a cheltuit banii furați și s-a servit nestingherit cu 3300 de lei de pe cardul găsit în portofel, la pachet cu codul PIN de accesare.

Pagubita a rămas fără portofel într-una din piețele din municipiu în 14 mai, când într-un moment de neatenție un individ i l-a sustras chiar din geantă.

”În urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat la data de 23 iunie a.c., o percheziție la domiciliul unui bărbat de 48 de ani din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost condus la audieri, iar ulterior a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore. În prezent se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” a informat IPJ astăzi într-un comunicat de presă

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

”Memorați codul PIN al cardului bancar ș/sau nu-l păstrați notat în același loc cu cardul. Dacă constatați că acesta vă lipsește, luați legătura cu banca emitentă și solicitați blocarea acestuia”, recomandă polițiștii, care spun că se confruntă frecvent cu asemenea situații.

 

 

Share.

Lasă un comentariu