Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca îl invită pe primarul Turc să-i preia proiectul parcărilor semi-îngropate pentru a compensa dispariția a 3000 de locuri de parcare: ” S-a terminat perioada de grație”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presedintele PMP Bistrița-Năsăud, fostul deputat Ionuț Simionca îi cere primarului să găsească soluții urgente la dispariția celor 3000 de locuri de parcare preconizate după ce proiectul Liniei Verzi va intra în lucru și îi propune acestuia să preia modelul parcărilor semingropate ca alternativă.

Simionca l-a anunțat  într-o conferință de presă pe primarul Turc căruia i-a fost în alegeri contracandidat, că perioada de grație acordată de bistrițeni după alegeri i s-a terminat și acum trebuie să producă rezultate: ” În perioada care a trecut nu am facut niciun fel de aprecieri  la activittaea  domnului primarului Ioan Turc pentru că am considerat că e omenește și de bun simț să aibă timp să învețe mecanismele, sistemul, să se obișnuiascăși să înceapă sa faca cee ace a omis pentru bistrițeni în campania electorală. Însă această  perioada de gratie a trecut și nu am cum să nu reactionez . Nu am cum să nu reacționez la propunerea domnului primar, făcută ieri în Consiliul Local la mișto, la caterincă,  să ducem mașinile bistrițenilor pe lună…Îl asigur pe dl primar că doar pe Lună va mai câștiga un nou mandat de primar dacă vrea să desființeze peste noapte aproape  3000 de locuri de parcare din municipiul Bistrița ” a declarat liderul PMP Bistrița-Năsăud.

Consilierii PMP vor transforma proiectul lui Simionca în proiect de hotărâre de CL

Simionca a amintit unul din proiectele sale de rezistență din campania electorala pentru Primărie, cel al parcarilor semi-ingropate și îi propune primarului să preia proiectul. ”In urma cu un an am propus bistrițenilor acele parcari semiîngropate propuse de specialiști în regenerare urbană .. Ce fac parcarile semiingropate: nu tb s modificăm rețeaua de apă canal pentru ca sunt doar 1 metru sun pămânr. Sunt bune pentru mediul înconjurător  pentru ca va creste spațiul urban cu 35 %. Noi am identificat în precampanie si campanie electorală 35 de locuri pentru aceste parcări Deci îl invit pe dl primar sa-l folosească pentru binele bistrițenilor” a mai spus Simionca.

Simionca: ”Consilierii PNL știau ce-i așteaptă cu aceste proiecte și n-au făcut nimic”

De altfel consilierii municipali ai PMP vor propune adoptarea inițiativei de către Consiliul Local Bistrița. Simionca i-a reamintit primarului Turc și consilierilor liberali că știau de proiectele cu fonduri europene ale fostei administrații și că acestea urmează să intre în implementare , dar și ce vor presupune: ” Dumnealor trebuiau să se gandească că vor veni aceste proiecte, PNL nu e strain prin consilierii lor de aceste proiecte, au votat aceste proiecte, știau de ce se leagă, stiau ce pălărie urmează să-și pună și n-au făcut nimic. Au avut această perioada de gratie care a expirat si bistrițenii nu mai au rabdare si asteapta sa vadă rezultate.” a amintit Simionca.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu