Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Olimpic național din Teaca premiat de prefect pentru rezultatele la matematică și fizică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un puști de clasa a VI-a de la Școala din Teaca, cîștigătorul olimpiadei naționale de fizică și premiant al olimpiadei Naționale ”Gazeta Matematică”, Tiberiu Octavin Bâcâin a fost premiat astăzi în cadrul unei ceremonii la care a participat prefectul Stelian Dolha.

Prefectul a ținut să-l felicite în mod special pe elevul de aur, Tiberiu Octavin Bâcâin : ”Liceul Teoretic „C.R. ViVu” din Teaca a fost pus pe harta rezultatelor excelente la Olimpiadele Nationale, prin premiile obținute anul acesta de elevul din clasa a VI-a, Tiberiu Octavian Bâcâin, care a cucerit locul I la Olimpiada de Fizică și locul doi la Olimpiada de Informatică și Olimpiada Natională Gazeta Matematică” a scris pe facebook Instituția Prefectului.

“Tinerii ca Octavian ne uimesc cu inteligența și talentul lor și mă bucur că un elev atât de bun este chiar din județul nostru. Rezultatele pe care le-a obținut la o vârstă atât de fragedă, îi confirmă că viitorul său va fi plin de performanță și realizări. Sincere felicitări și mult succes în continuare!” i-a transmis prefectul Stelian Dolha, el însuși tatăl unui olimpic de matematică, cu premii la olimpiadele naționale

Share.

About Author

Lasă un comentariu