Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi șoferi fără permis, prinși băuți la volan, au ajuns în weekendul acesta după gratii. Unul dintre ei a provocat o tragedie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alți doi indivizi care s-au jucat de-a șoferii în trafic, fără să aibă permis de conducere și care și-au făcut curaj să urce la volan după ce s-au cinstit cu alcool au ajuns după gratii. Unul dintre aceștia a ajuns să provoace o nenorocire din cauza inconștienței la volan.

Un șofer de 43 de ani din Ciceu Giurgești surprins în trafic de polițiștii din Petru Rares fără carnet de conducere și cu o alcoolemie uriașă, de 1,41 mg/l alcool a fost reținut 24 de ore de oamenii legii, fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. N-a stat deocamdată mai mult de 24 de ore în arest, magistrații Judecătoriei Beclean arătându-de indulgenți cel puțin pe perioada cercetărilor. Au dispus doar luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile, însă după trimiterea în judecată și judecarea cauzei are șanse mari să ajungă în închisoare.

 A ucis un om cu mașina

Asta i s-a întâmplat în schimb unui bărbat de 32 de ani dintr-o comună arădeană, care-și făcea veacul prin Bistrița-Năsăud. Individul a fost săltat de polițiști și încrcerat la Penitenciarul Bistrița, după ce polițiștii bistrițeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Beclean, față de acesta.  Arădeanul a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani și 2 luni închisoare după ce a condus un vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fără permis de conducere și  a provocat un accident, soldat cu moartea unui om .

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu