Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

S-a terminat și numărătoarea din alegerile tensionate USR-PLUS Bistrița: consilierul Nicolae Pavelean a fost ales presedinte

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consilierul municipal Nicolae Pavelean a fost ales presedinte al nou fuzionatului USR-PLUS, organizația municipală Bistrița, după o numărătoare care a durat două zile și a adunat  extrem de multă tensiune.

USR-istul  Pavelean a avut  148 voturi, cu 28  mai mult decât colegul său Alin Dolha, susținut de echipa fostului PLUS. Numărătoarea votului finalizată duminica la ora 23,00 s-a încheiat, după reprize de pauză pentru odihnă marți la ora  3 dimineața, potrivit surselor BistritaExpress.

Biroul Local, potrivit numărătorii finale obtinută deocamdată tot pe surse este format din 11 membri, are un mandat de 4 ani și este format din:   Nicu Pavelean. Leonora Florina Ursa, Paul Mihai Danci, viceprimarul Calin Stan, Cristian Artudean, Ioan Asaftei, Ovidiu Dumitrascu, Aurelia Hiruta, Aurora Moldovan, Gavril Simionca și Delia Candidia Goina.

Alegerile judetene pentru conducerea filialei partidului nou fuzionat sunt programate pentru duminică, însă până atunci există contestații depuse la Biroul Național USR-PLUS pentru mai multe alegeri locale din Bistrița-Năsăud, inclusiv în privința delegațiilor care trebuie sa voteze.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu