Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Salvare emoționantă în cazul unui bărbat căutat de pompieri: lătratul câinelui însoțitor care nu l-a abandonat i-a ghidat pe căutători

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat care a rămas agățat accidental în vegetația de deasupra  râului Șieu  a fost găsit și salvat de pompieri și polițiști,  care s-au ghidat după lătratul cățelului care-l însoțea și care nu l-a abandonat.

Pompierii alertați după mai multe apeluri la 112 făcute chiar de victimă au intervenit marți după amiaza  între localitățile Cociu și Șintereag în căutarea unui bărbat despre care știau că este  imobilizat în albia râului Șieu. Victima, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care s-a rătăcit în pădurea de la intrarea in localitatea Cociu a alunecat pe o pantă și a rămas agățată în crengile de deasupra apei.

Omul avea bateria telefonului descărcată și a reușit să ofere puține detalii despre locul în care se află, încercând cu ultimele rămășițe ale bateriei mai multe apeluri.  Echipe de căutare – salvare  formate din pompieri militari și polițiști) au răscolit râul Șieu, pădurea și vegetația în căutarea acestuia.

Potrivit informațiilor ISU i-au ajutat sa-l găsească după 3 ore de căutări lătratul cățelului care-l însoțea și care nu l-a părăsit în tot acest timp. Atât omul cât și patrupedul său au fost salvați de pompieri. După ce l-au găsit a fost trecut pe malul accesibil cu ajutorul unei corzi, însoțit de pompieri  prin râul Someș. Bărbatul, care potrivit unor surse polițienești, era dat dispărut de 2-3 zile de la domiciliu, a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Pompierii spun că atunci când l-au găsit era într-o stare bună de sănătate, însă ușor confuz.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu