Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tinerii de la Virtual Escape organizează la Bistrița cel mai mare festival de trap din România. Deviza lor: punem Bistrița pe hartă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O mână de tineri de la Virtual Escape, prima arcadă de realitate virtuală din Bistrița organizează la începutul lunii septembrie (2-5 septembrie) Hustle Music Festival, cel mai mare festival de trap-rap  din România. Tinerii entuziaști și colaboratorii lor au prezentat joi seara în Parcul Industrial din Bistrița conceptul festivalului, despre care susțin că va pune Bistrița pe harta entertainment.

După ce și-au suspendat planurile în 2020 organizatorii de la Hustle Festival, tineri antreprenori de 20-21 de ani propun un concept de festival cu patru zile, două scene, una pentru trap, alta pentru muzica electronică, dar și cu cinema în aer liber, street ball, ateliere de creație și work-shopuri, voluntari în supraveghere, iar regula de aur e toată lumea vaccinată cu schema completă și toate regulile de protecție respectate.

Planurile tinerilor, mai toți absolvenți ai Liceului de Artă sunt pe măsură: ”n toamna aceasta, în 2-5 septembrie, așteptăm la festival 20.000 de oameni .. o să fie aici, în cele 4 zile, o să mănânce și o să doarmă în Bistrița, o să se distreze toată noaptea aici și banii o să rămână în județul nostru, o să crească economia” spune Robert Munthiu, directorul Festivalului, un tânăr întreprinzător care deține arcada de realitate virtuală  VirtualEscape.

Andrei Dobrin, un  model internațional de 21 de ani, desemnat doi ani la rând cel mai bun model masculin din România a explicat  motivul implicării sale: ” vrem sa promovam aceasta cultura hip-hop, rap, cum vreti sa spuneti, o cultura destul de nouă. Va asteptam sa veniti alaturi de noi”.

Marin Ecedi, managerul firmelor colaboratoare, Transilvania Print si  Nosa Print a explicat de ce a mers pe mâna foarte tinerilor organizatori: ” Ce m-a atras din prima e ca au atât de multa incredere în ei. Robert (Munthiu nn) a fost coleg de clasa cu fiica mea. Faptul ca tineri de varsta aceasta vor reusi sa aduca cel mai mare festival de până acum la Bistrița ne face să fim foarte increzatori în ce ne aduce viitorul ”.

Festivalul va avea două scene pe care vor urca în jur de 60 de artiști . Pe scena principală vor urca: Nane, Baby Abi, Deliric x Silent Strike, Killa Fonic, Satra B.E.N.Z  în timp ce pe scena dedicată muzicii electronice vor urca Arapu, Alexander Fabyan, Cally, Can Uric, Highroller, Mihai Pol, Taka Tomo și alții. În total, pe cele două scene vor urca 60 de artiști.

UN Festival de vaccinare va preceda festivalul propriu zis.

Potrivit prefectului Stelian Dolha, Festivalul va fi folosit de autoritățile locale pentru a accelera campania de vaccinare în rândul tinerilor. O echipă mobilă care va vaccina într-o locație special amenajată, într-un interval de timp suficient pentru a asigura imunizarea în vederea festivalului va fi pusa la dispoziție, a explicat prefectul într-o emisiune recentă  la BEX Tv.

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu