Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vouchere și alte stimulente în loc de restricții într-o campanie de vaccinare ”altfel” pentru tineri. Toate cele 4 orașe din BN participă într-un simultan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tinerii din cele patru orașe ale județului Bistrița-Năsăud sunt așteptați în weekend la o vaccinare ”altfel” . De data aceasta odată cu certificatul că au facut doza de vaccin, tinerii, cei care au trecut de 12 ani, primesc vouchere de reducere : de la acces gratuit la ștrand, până la vouchere pentru răcoritoare, pizza, magazine de îmbrăcăminte, minute la sala de realitate virtuală sau chiar reducere la un festival de muzica rap.

Campania vaccinării ”Altfel” a fost anunțată astăzi de prefectul Stelian Dolha, care a explicat că acțiunea va fi organizată simultan, în weekend în toate cele 4 orașe: Bistrița, Năsăud, Beclean și Sângeorz Băi: Chiar și programul se pliază pe programul tinerilor, adică deloc matinal,  între orele 15,00 și 21,00, iar toata acțiunea e facută în colaborare și cu tinerii organizatori ai primul festival de trap, organizat în septembrie la Bistrita, Hustlet Festival.

E O campanie de vaccinare altfel în Bistrița-Năsăud, va fi una adresata tinerilor peste 12 ani și este organizată împreună cu tinerii de la Virtual Escape. O să fie altfel pentru că de data asta vorbim și de niste beneficii. N-o sa fie nici mici, nici bere, o sa fie beneficii sub forma de vouchere: pe fiecare dintre cele patru orașe: o sa fie pentru Bistrița, pentru Năsăud, Beclean și Sângeorz Băi (…)De ce aceste vouchere? Si acum timpul o să ne dea sau nu dreptate.: Încercam sa atargem tinerii să se vaccineze.  Pentru că odată vaccinați tinerii, se vor vaccina, cred asta și părinții și bunicii lor. Devin factori decidenți în familie. (…) Vreau sa le multumesc primarilor celor 4 orase pentru ca au salutat aceasta idee, pentru că au  intrat în parteneriat cu noi, cu Instituția Prefectului  și cu DSP ,vreau sa le mulțumesc firmelor care acorda aceste vouchere, pentru că așa putem sa resuscitam campania de vaccinare” a spus prefectul Stelian Dolha care a adăugat și : ”O sa facem si pentru parinti, haideti sa incepem cu tinerii”.

Voucherele vor fi acordate pentru o singură utilizare și se vor plia în funcție de fiecare oraș: o intrare gratuita la strandul Codrișor din Bistrița, o intrare gratuită la Figa, limonadă la Megapark, cafea si racoritoare la un restaurant din Nasaud, voucher de 15 % reducere la Pizzeria Lordinul , 15 % la Pizazamania, voucher de 15% la restaurantul Conacul Verde, voucher de 10% la magazinul Pasha, 10% la Confecții Marecom, un voucher de reducere la magazinul online și toate magazinele Sport GSM, 15 minute de experiență de realitate virtuală la Virtual Escape, 20 de lei reducere la achiziția biletelor de la Hustle Festival.

foto arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu