Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca a primit astăzi al 3-lea mandat în fruntea filialei PMP. Ce au transmis liderii de la centru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Membrii PMP Bistrița-Năsăud  l-au votat tot ieri pe  Ionuț Simionca  în funcția de președinte judetean, duminică în conferința de alegeri organizata în sala Cinema Dacia. De altfel Simionca, cel care a dus filiala la cel mai mare scor din țară în alegerile parlamentare, cele în care partidul a ratat la limită pragul de intrare în Parlament, nici nu a avut contracandidat.

Simionca e secondat tot de Caius Carcu de la Beclean, de data aceasta în calitate de secretar general și de avocata Stefania Stere, care a fost aleasă secretar general adjunct. Filiala are și o mulțime de vicepresedinți, 15,  printre  care primarul Lucian Dumitru Tarniță și consilierul local Oana Săcălean.

Fostul presedinte al PMP, europarlamentarul Eugen Tomac a venit astăzi la Bistrița să-l susțină pe Simionca, despre care a spus că rar a întâlnit un om politic care să-și susțină cu atâta ardoare comunitatea din care face parte ”Sunt absolut convins că domnul președintele Ionuț Simionca face parte din corpul de lideri politici de care Bistrița-Năsăud are nevoie. Sunt absolut convins că, ghidându-se după îndemnul lui Martin Luther King ”I have o dream”, domnul Simionca are în viață un vis și acela este strict legat de Bistrița. Rar mi-a fost dat să întâlnesc politicieni care luptă cu toată forța, cu tot sufletul și cu tot dragul pentru comunitatea din care fac parte. Sunt convins că va reuși să devină acel model de care Bistrița și județul în ansamblul său are nevoie. Lumea are nevoie de aceste modele. Ionuț Simionca este un om care a plecat să își atingă un obiectiv în viață departe de țară, dar a înțeles că e mult mai bine să te întorci printre ai tăi și și-a asumat acest rol de a fi liderul dumneavoastră. Eu îi urez mult succes și vă asigur că merită să investiți în echipa condusă de Ionuț Simionca pentru că este un om care a demonstrat că poate, că știe ce vrea. Eu sunt convins că, împreună cu dumneavoastră, el va reuși” a transmis Tomac.

 

Foto: propolitica.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu