Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Traian Ogâgău anunță că are urmaș la Primăria din Sângeorz: ”a ieșit fum alb la Consiliul Local”. CL-ul s-a întrunit duminică și a ales interimarul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul Traian Ogâgău, cel care se pregătește să se retragă din funcție, după ce o instanță a decis ca nu mai poate  ocupa funcții publice timp de trei ani, anunță pe facebook că s-au fi tranșat lucrurile în privința celui care va prelua interimat mandatul.

”A IEȘIT FUM ALB dragii mei sângerozeni! Vice primar Bota Cătălin și Pop Cristian, delegat din partea consiliului local! Cred că acest tandem, poate duce mai departe ceea ce am început împreună iar eu le voi sta la dispoziție cu orice sfat dacă voi fi solicitat. Mulțumesc consilierilor care au înțeles până la urmă că blocajul din administrația locala trebuie ridicat” a scris pe facebook Traian Ogâgău.

Sursele consultate de Bistrița Express au confirmat că decizia a fost luată duminică într-o ședință extraordinară de Consiliu Local. Liberalii au trebuit să facă ceva concesii pentru că le-au lipsit trei voturi ale consilierilor PNL care i s-au opus lui Ogâgău și au acceptat ca viitor consilier cu atribuții de viceprimar pe un consilier de la ALDE, Cristian Pop, intrat în deliberativ în alianță cu PSD. De altfel PNL BN l-a înlocuit joi în ședință de birou județean pe unul dintre cei trei, pe Claudiu Runcan, din funcția de presedinte a organizației locale Sângeorz Băi chiar cu viitorul primar interimar, Cătălin Bota.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu