Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rebeli la ideea izolării, patru bărbați din Teaca și Lechința sunt buni de plată

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii secției 1 Poliție Rurală Bistrița au organizat marți o acțiune de verificare a resoectării izolarii la si carantini la domiciliu în cazul mai multor persoane recent întoarse din străinătate. Acțiunea lor s-a concentrat pe comunități cu probleme din Galații Bistriței, Teaca, Milaș dar și Lechința

În plasa polițiștilor au cazut  mai mulți rebeli care au ignorat complet decizia de izolare: este vorba de un tânăr de 20 ani, din Pinticu, de un bărbat de 54 ani, din Pinticu, cât și de un alt bărbat de 47 ani, din Teaca.

În Lechința, un 48 de ani din localitate, care nu respecta măsura, respectiv nu se afla în locuință la momentul controlului a fost și el surprins de polițiști.

Față de cele patru persoane, a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform Legii 55/2020 în valoare totală de 5000 de le și a fost înștiințat Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud pentru a dispune și alte măsuri complementare conform competenței, a informat IPJ BN.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu