Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bărbatul găsit ars la intrarea din Budacu de Jos a fost transferat ieri la Clinica de mari arși din Timișoara. Ce i s-a întâmplat de fapt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tânărul de 30 de ani, transportat la Spitalul Județean de Urgență după ce a fost descoperit cu arsuri de gradul II și III pe 75 % -80%din corp, duminică noaptea la intrarea în Budacu de Jos, a fost transferat luni la o clinică de Mari Arși din Timișoara.

Tânărul, originar din Dolj a fost internat  o zi la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean, timp în care conducerea SJU a căutat soluții de transferare  a pacientului, imposibil de tratat la Bistrița. I-au găsit loc la Clinica de mari arsi deschisă în urmă cu doi ani în Timișoara, Casa Austria, potrivit informațiilor furnizate de purtatorul de cuvânt al SJU, Florin Lazăr.

Potrivit unor surse din comună tânărul este cel care si-ar fi dat foc singur, pe fondul se pare a unor probleme amoroase, tot el fiind și cel care a sunat la 112. Varianta de lucru a autorităților este aceea că și-ar fi turnat un lichid inflamabil pe corp, după care s-a autoincendiat.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu