Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Transmixt în parteneriat cu ADI-Deșeuri si Supercom în campania de conștientizare pentru colectare selectivă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Zece autobuze și microbuze ale Transmixt-ului, care operează pe rutele județene au fost acoperite cu reclame ale campaniei de informare și  constientizare derulate de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA.
 Informații despre noul parteneriat  dintre compania de transport public local  Transmixt Bistrita și Agenția de Dezvoltare Intracomunitară Deșeuri a fost oferită de directorul ADI, Cristian Niculae pe pagina sa de facebook: ”Operatorul de transport urban Transmixt a înțeles importanța campaniei derulate de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA și a răspuns pozitiv propunerii de parteneriat prin punerea la dispoziție cu titlu gratuit a 10 autobuze și microbuze care operează pe rutele județene.
 ”Astfel, cetățenii județului nostru vor vedea mijloacele de transport public personalizate cu mesajele campaniei de conștientizare și informare aflată în plină derulare.  Doresc să-i mulțumesc domnului Melente Horoba de la Transmixt Bistrita pentru că a înțeles importanța transmiterii mesajului nostru la un număr cât mai mare de oameni și pentru că a acceptat să participe la efortul comun de a avea un județ mai curat.” a mai scris Cristian Niculae, care speră ca această campanie să fie un succes:  Sperăm să schimbăm modul de gândire al oamenilor cu privire la gestionarea deșeurilor și să colectăm selectiv deșeurile reciclabile pentru a proteja mediul înconjurător și sănătatea noastră.
Share.

About Author

Lasă un comentariu