Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PNL Bistrița-Năsăud este prima filială care votează moțiunea lui Ludovic Orban. Ce le-a transmis presedintele în funcție liberalilor bistrițeni?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Colegiul director al filialei Bistrița-Năsăud a Partidului Național Liberal a votat astăzi cu 57 de voturi din 58 de membri prezenți moțiunea lui Ludovic Orban ”Forța Dreptei”, a anunțat pe facebook PNL Bistrița-Năsăud. Este de altfel prima filială care se pronunță prin vot la adresa moțiunii unui candidat după declanșarea oficială a campaniei interne.

De altfel Orban a inclus județul în care se bucură de o largă simpatie printre liberali între primele în care-și prezintă moțiunea. ”Mulțumirile și recunoștința mea organizației PNL Bistrița-Năsăud, prima filială care a aprobat prin vot moțiunea „PNL – Forța Dreptei”, susținând astfel candidatura mea pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Le-am spus astăzi liberalilor bistrițeni că obiectivul pe care îl stabilesc este ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile din 2024!” a scris pe facebook Ludovic Orban, care a venit la Bistrița însoțit de ministrul Agriculturii Adrian Oros, de fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru și de liderul senatorilor liberali, Virgil Guran.

Orban a spus și că în 25 septembrie, la Congresul PNL, se va alege doar președintele Partidului Național Liberal,  în timp ce ”restul echipei într-un Consiliu Național convocat ulterior. Din acest motiv, cei 5.000 de delegați au de făcut o alegere cu propria minte, cu propria evaluare, propriul discernământ, și să aleagă între cei doi candidați cine este cel mai bun, evaluând toate calitățile pe care trebuie să le aibă președintele PNL. Așadar, fiecare delegat va avea astfel în mâna sa destinul partidului. Președintele Partidului Național Liberal trebuie să fie omul care reprezintă voința PNL și nu trebuie să aibă altă legitimitate în acțiunea sa decât cea asigurată de votul și de încrederea pe care i-o dau membrii Partidului Național Liberal. Le-am mai transmis liberalilor bistrițeni că am încredere în domniile lor și că și ei pot avea încredere în mine, pentru că eu sunt o certitudine pentru Partidul Național Liberal” a scris Orban care a postat și multe fotografii în care apare în ipostaze cordiale alături de liderii filialei.

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat că dezvăluirea apărută în spaţiul public despre episodul referitor la condamnarea premierului Florin Cîţu în SUA afectează imaginea partidului: „Eu sunt preşedintele PNL, tot ce am făcut, toată munca mea, toate eforturile mele, toate eforturile echipei PNL au fost pentru a creşte PNL, pentru a câştiga alegeri, pentru a aduce partidul la guvernare. Acelaşi lucru mi-l doresc şi acum. Ca şi candidat la preşedinţia PNL îmi doresc să conduc un PNL puternic, care se bucură de încrederea oamenilor şi astfel de episoade afectează încrederea cetăţenilor în PNL, pentru că nu e vorba de un simplu membru, ci este vorba despre premierul care este sprijinit de PNL”, a afirmat Ludovic Orban la un post de televiziune.

  2. Ludovic Orban , aflat duminică la finalul Colegiului director al PNL Bihor, unde a participat pentru a-şi prezenta moţiunea “PNL – Forţa Dreptei”, a declarat că în prezent Partidul Naţional Liberal se află pe un trend descendent, undeva la 20-22%, care a început odată cu intrarea în cursa pentru şefia partidului a contracandidatului său, premierul Florin Cîţu. El a spus ca oamenii aşteaptă din partea PNL să se concentreze pe buna guvernare, să vină cu rezultate, care înseamnă, de fapt, creşterea veniturilor cetăţenilor, creşterea calităţii vieţii, creşterea calităţii serviciilor publice, realizarea obiectivelor de infrastructură şi realizarea principalelor reforme cu care s-au angajat prin programul de guvernare să le ducă la bun sfârşit. Ludovic Orban a făcut un apel să înceteze atacurile reciproce : “Din păcate, unii dintre colegii mei, care au muncit alături de mine pentru a obţine rezultatele în perioada 2017-2020, consideră că pot să-i facă bine lui Florin Cîţu dacă dau toată ziua în mine. Aici trebuie să demonstrezi că eşti mai bun, în 25 septembrie este o competiţie pentru funcţia de preşedinte al partidului, la congres se alege preşedintele partidului, restul echipei se alege la un Consiliu Naţional care va fi convocat ulterior. Nu-l ajută cu nimic pe Florin Cîţu faptul că unii din tabăra lui şi chiar şi Florin Cîţu uneori mă critică şi mă atacă de foarte multe ori pe nedrept. Aici trebuie să demonstrezi că eşti mai bun, că ai experienţă mai mare, că eşti mai bine pregătit, că eşti mai corect, că eşti mai muncitor, că ai viziune, că ai obiective, (…) că ai capacitatea de a conduce, de a asigura un management foarte serios pentru partid ca să poţi să îţi atingi obiectivele.”

Lasă un comentariu